BIOSHIELD NANO SEALERS

Projecten | Producten | Onderhoud

Bioshield is gespecialiseerd in de reiniging en impregnering van alle steenachtige materialen, interieur, exterieur, onder- en boven water. Daarvoor werken wij met producten op basis van de meest recente nano technologie.

Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Js_loader
Home - bioshield

BETON

Home - bioshield

NATUURSTEEN

Home - bioshield

KERAMIEK

Home - bioshield

MARMER

Duurzaam

Op al onze behandelingen met de nano sealers geven wij een minimale, niet afbouwende, garantie van 10 – 15 jaren. Dit betekent geen jaarlijkse laag opbouw van product en dus ook geen chemische strip noodzakelijk iedere 3 jaren. Na 10 jaren volstaat een diepte reiniging en een nieuwe eenmalige behandeling en zijn uw materialen wederom 10-15 jaren goed beschermd.

Kostenbesparend

Na een eenmalige investering in de behandeling hoeft u gedurende 10 tot 15 jaren geen nieuwe behandelingen uit te laten voeren. Het onderhoud wordt eenvoudiger waardoor u op zowel product als tijd een enorme besparing heeft.

WAT ZIJN NANO SEALERS?


Impregneer middelen om steenachtige materialen water- en vuil afstotend te maken, met werkzame deeltjes die 400x kleiner zijn dan andere fabrikanten gebruiken.

De beste bescherming voor steenachtige materialen

Met onze nano sealers zijn wij in staat om met een enkele behandeling zogenaamde nano rasters aan te brengen. Deze nano rasters zijn voor het menselijk oog onzichtbaar. De werkzame deeltjes in onze producten zijn op basis van oxy-silane welke 400x kleiner zijn dan de meest gebruikte siloxanen. 

Eenvoudig gezegd verkleinen we middels deze technieken de poriën van de materialen. Een watermolecuul kan er simpelweg niet meer doorheen en blijft erbovenop liggen. Dit geldt ook voor andere vervuiling waaronder oliën, vetten en kleurstoffen. Hiervoor hebben wij een ISO klasse 5 certificering en zijn de producten door de FDA (Amerikaanse voedsel en waren autoriteit) goedgekeurd.

BEKIJK ALLE PROJECTEN


WAAR STAAN WIJ VOOR?


Duurzaamheid

Met een minimale investering verlengt u aanzienlijk de levensduur van de behandelde materialen in en rondom uw woning, blijven deze schoner, behouden zij hun oorspronkelijke uitstraling en hoeft u niet jaarlijks nieuwe behandelingen te laten uitvoeren.

Kostenbesparend

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een eenmalige behandeling met een van onze nano sealers krijgt u een garantie op de werkzame duur van 10 tot 15 jaren.

Ervaring

Wij beschikken over jarenlange kennis van de meest hoogwaardige technische producten door onze gebruikservaring op talloze projecten. Voor iedere situatie en toepassing hebben wij de beste oplossing. Met ons team behandelen wij jaarlijks ca 20.000m2 aan steenachtige materialen.

Deskundigheid

Wij adviseren en voeren opdrachten uit voor zowel de zakelijke- als particuliere opdrachtgever in binnen- en buitenland. Daarnaast ontwikkelen wij zelf – en in samenwerking met fabrikanten nieuwe producten tevens zijn wij dedicated partner van STAIN-PROOF ®️by DRYTREAT. Vanuit die hoedanigheid geven wij in heel europa trainingen aan applicatie partners.

Al onze producten voldoen aan de EU regelgeving en de meest strenge eisen van REACH (registratie, autorisatie en restrictie van chemicaliën) en zijn voedselveilig.

Daarnaast zijn de producten gebruiksvriendelijk, met lage VOC (vluchtige organische stoffen) waarden, ten opzichte van andere meer traditionele producten. De nano sealers zijn mens en diervriendelijk.

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield

!function(){function t(t){this.element=t,this.animationId,this.start=null,this.init()}if(!window.requestAnimationFrame){var i=null;window.requestAnimationFrame=function(t,n){var e=(new Date).getTime();i||(i=e);var a=Math.max(0,16-(e-i)),o=window.setTimeout(function(){t(e+a)},a);return i=e+a,o}}t.prototype.init=function(){var t=this;this.animationId=window.requestAnimationFrame(t.triggerAnimation.bind(t))},t.prototype.reset=function(){var t=this;window.cancelAnimationFrame(t.animationId)},t.prototype.triggerAnimation=function(t){var i=this;this.start||(this.start=t);var n=t-this.start;504>n||(this.start=this.start+504),this.element.setAttribute("transform","rotate("+Math.min(n/1.4,360)+" 12 12)");if(document.documentElement.contains(this.element))window.requestAnimationFrame(i.triggerAnimation.bind(i))};var n=document.getElementsByClassName("nc-loop_circle-02-24"),e=[];if(n)for(var a=0;n.length>a;a++)!function(i){e.push(new t(n[i]))}(a);document.addEventListener("visibilitychange",function(){"hidden"==document.visibilityState?e.forEach(function(t){t.reset()}):e.forEach(function(t){t.init()})})}();